now
Proiectare, expertizare si consultanta
CONSTRUCTII HIDROEDILITARE
INGINERIA MEDIULUI

Sisteme de Alimentare cu ApaSisteme de CanalizareStatii de Epurare Studii de Calitate a ApelorStudii de ImpactBilanturi de Mediu

Despre noi

S.C. Pro Toby S.R.L.

    Firma noastra s-a evidentiat in mod continuu si constant pe piata firmelor prestatoare de servicii de proiectare in domeniul constructiilor hidro edilitare si de protectie a mediului.

    Echipa performanta de ingineri proiectanti, cu inalte studii de specialitate, a S.C. Pro Toby S.R.L. a realizat pana in prezent peste 250 de proiecte tehnice pentru diferite investitii din domeniul alimentarii cu apa si al canalizarii, realizate prin diferite surse de finantare (S.A.P.A.R.D., I.S.P.A., F.D.R., R.I.C.O.P., P.H.A.R.E., F.E.A.D.R., fonduri de la Bugetul de Stat, de tip Ordonanta 7, sau Masura 577, Fondul de Mediu, alte fonduri ale C.E. derulate prin F.E.A.D.R., sau A.D.R., precum si fonduri private). De remarcat sunt sistemele de alimentare cu apa si canalizare (retele si statii de tratare), care se evidentiaza prin complexitatea si finetea detaliilor de proiectare, precum si prin ingeniozitatea solutiilor gasite.

    S.C. Pro Toby S.R.L. realizeaza, de asemenea, din anul 2005 si studiile necesare proiectelor, insumand, pana in prezent, un numar de peste 100 de studii: topografice, geotehnice, de calitate a apelor si, in mod special, studii de solutii. Studiile topografice si geotehnice au fost specifice pentru mai mult de 30 de localitati, iar studiile de calitate a apelor s-au axat in special pe debite uzate industriale si au avut drept scop reducerea considerabila a incarcarilor si a cantitatilor de apa uzata la intrarile in statiile de epurare proprii, prin gospodarirea calitativa si cantitativa a acesteia.